Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Mijn werkwijze

Voedingsadvies in mijn praktijk te Vrasene of Beveren-Waas met gerichte opvolging.

Het geven van voedingsadvies op maat van elke patiënt is niet iets wat in één uur kan gedaan worden. Daarom hanteer ik een vast schema om nieuwe en bestaande patiënten te kunnen begeleiden.

1ste consultatie

Tijdens een eerste consultatie in mijn praktijk te neem ik een voedingsanamnese af. Dit is een uitgebreide vragenlijst in verband met uw huidig voedingspatroon. Aan de hand hiervan wordt er een persoonlijk voedingsplan uitgewerkt dat zoveel mogelijk beantwoord aan de voeding die u nu dagelijks tot zich neemt, maar rekening houdend met de problematiek waarvoor u in behandeling bent.

Deze consultatie duurt ongeveer 1 uur en de prijs hiervan bedraagt 55 euro.

2de consultatie

Tijdens de tweede consultatie gaan we uw nieuw voedingsdagschema bespreken. Dit schema krijgt u mee naar huis of kan reeds op voorhand gemaild worden zodat u een goede leidraad en geheugensteun hebt.

Deze consultatie duurt ongeveer 30 minuten en de prijs bedraagt 30 euro.

Opvolgconsultatie

Indien nodig kunt u steeds bij mij terecht voor een gerichte en eventueel strikte opvolging. Tijdens deze consultaties bespreken we problemen en krijgt u verdere tips mee. Deze consultatie duurt gemiddeld 20 minuten en de prijs bedraagt 25 euro.

De frequentie van opvolgconsultatie is afhankelijk van de nood aan opvolging maar vindt meestal plaats om de twee maanden of om de veertien dagen indien gewenst.

Terugbetaling mutualiteit

Ik ben een erkende diëtiste met RIZIV-nummer, hierdoor kan u een deel terugtrekken van uw mutualiteit. Dit kan van €35 tot €60 gaan afhankelijk van de mutualiteit waarbij u aangesloten bent.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info.